Michael Pauli/ april 5, 2020/ dolfijnen, nieuws

Deze week hebben we een hike uitgevoerd met de dolfijnen! We zijn door de straten van twee verschillende landen gewandeld en hebben verschillende opdrachten onderweg uitgevoerd. Het was natuurlijk wel een digitale speurtocht via Google Maps die Scouting Thorheim online deelde.

We begonnen in Moskou met een route die ons dwars door winkelstraten en drukke wegen leidde. Onderweg moesten de dolfijnen tellen hoeveel zebrapaden ze tegen kwamen en ook nog goed kijken waar we heen moesten. We eindigden bij een heel mooi kleurig gebouw, welk gebouw was dat ook al weer? We zijn er nog niet helemaal over uit hoeveel zebrapaden het precies waren, ergens tussen de 23 en 27

 

Na deze speurtocht door Rusland gingen we door naar de Jungle van Taiwan om daar te gaan kijken hoeveel mensen we onderweg tegen kwamen. We moesten heel geduldig wachten want we begonnen op een hele lange (saaie?) weg. Een aantal dolfijnen waren er van overtuigd dat we ergens een afslag hadden gemist maar aan het einde kwam het toch goed. Na een half uur door de jungle wandelen kwamen we uit bij onze eindbestemming, een heerlijk terrasje. Dit keer waren we het er bijna allemaal over eens dat we 11 mensen zijn tegengekomen onderweg.

Volgende week is er geen opkomst vanwege Pasen maar de week daarna hebben we weer een nieuwe online opkomst voor jullie in petto!