De makers

Het onderhoud ligt bij de mensen binnen de speltakken die zich bezig houden met communicatie. Vragen over een speltakpagina kun je dan ook beste bij de eigen leiding stellen.

Auteursrecht

Alle op deze site verwerkte tekst & afbeeldingen worden beschermd door het copyright / auteursrecht. Muurkrant artikelen, spelen in het spelenboek en logboekverslagen blijven eigendom van diegene die ze heeft geschreven. Alle andere materialen op deze website zijn eigendom van Scouting Willem de Zwijger. Het is niet toegestaan om foto’s, plaatjes of teksten die je niet zelf hebt bijgedragen aan deze site te kopieeren, afdrukken of op andere wijze te verveelvoudingen anders dan voor eigen gebruik, zonder vooraf toestemming te hebben ontvangen van het webteam.

Gebruikte technieken / tools

Deze website draait sinds 1997 op een Linux gebaseerde computer, sinds 2017 weer op Debian. Hierop draait o.a. NGINX, MySQL en PHP 7. Sinds december 2017 maken we voor een groot deel van de website gebruik van WordPress. Het ledendeel draait nog altijd op het zelf ontwikkelde Wontolla.

Get a Free PDF reader

Sommige documenten op deze site zijn opgeslagen in het Portable Document Format (PDF). Je kunt een gratis PDF lezer downloaden via pdfreaders.org als je deze nog niet hebt.

De website draait als virtual host die gehost wordt door Maljaars IT.

Deze website maakt voor de beveiliging van gegevens gebruik van SSL certificaten van Letsencrypt

Privacy

Alle aan op de server opgeslagen persoonlijke gegevens worden alleen ingezet voor scouting doeleinden.

Mocht je vinden dat er misbruik gemaakt wordt van de gegevens, meld dit dan aan het webteam.