eelco/ juni 26, 1999/ explorers

Dit jaar moesten we om 10.00 uur bij de boerderij bij het Bommeer zijn waar onze boten liggen. Toen ik daar kwam was er dus nog niet niemand behalve Philip.
Toen bleek dus dat Ivan ziek was en de rest was gewoon te laat. Toen een half uurtje later iedereen die om 10.00 uur zou komen er was hebben we de boten opgetuigd en zijn we gaan zeilen. ( dat was een heel stuk laveren) We gingen richting de steiger waar de pont aanlegt omdat Maaike en Sebastiaan daar om een uur zouden zijn.
Daar hebben we gezond, gezwommen en gepraat en het was erg gezellig. Daarna hebben we nog een hele tijd gezeild op de Foppeplas. Het was echt waanzinnig lekker weer. :-)) Daarna zijn we naar het eilandje gezeild waar we zouden liggen en hebben daar nog gezwommen en na een paar uurtjes gingen we eten. De nasi was wederom erg lekker.
‘s Avonds hebben we weer gezeild en daarna hebben we de partytent opgezet. Daar hebben David, Maaike, Sebastiaan, Martijn en ik in geslapen tijdens het onweer. Maaike bleef gillen want zij vond het onweer iets wat eng.
De volgende ochtend zijn we weer gaan zeilen en daarna zijn we snel naar een snackbar gezeild want iedereen had honger!!! We hebben heel veel gegeten en daarna zijn we teruggezeild naar de boerderij en hebben we de boten afgetuigd en daarna zijn we naar huis gegaan.
Het was een erg gezellig weekend! Het was alleen jammer dat Ivan er niet was. David en ik hebben hem heel erg gemist.