Michael Pauli/ oktober 18, 2019/ dolfijnen, nieuws

Afgelopen zaterdag was een drukke dag voor de dolfijnen! We hebben de laatste kano opkomst gehad waarbij de dolfijnen mochten kiezen wat we gingen doen. Er was zo veel leuks om uit te kiezen maar uiteindelijk hebben we kano rugby, kano touwtrekken en kano bal gedaan! De regen hield ons niet tegen om een geweldige opkomst te hebben!

Voor de tippers en toppers was dat niet het enige wat we gingen doen, direct na de opkomst moesten ze een speurtocht in elkaar zetten om op de ‘geheime’ locatie van het weekend aan te komen. Met de kaart in hand, regenpak aan op de fiets. Het was even zoeken met hier en daar een verkeerde keuze maar uiteindelijk kwamen ze aan op het Kruithuis!

Na een korte pauze moest er een tent worden opgezet, voor sommige was dit de eerste keer! Het was een flinke klus maar uiteindelijk stond de tent stevig en waterdicht zodat de spullen droog bleven. Gelukkig paste alles er in en was het gezellig druk in de tent.

Het tipper topper weekend is altijd het moment dat de tippers en toppers veel leren over de verantwoordelijkheden en taken in de kano. Ze moesten zelf regels bedenken, zelf koken en mochten zelf de spellen noemen die we speelden. Al met al een uitputtend weekend voor ze! Nu gaan we er voor zorgen dat het winterseizoen net zo leuk gaat worden!