eelco/ oktober 11, 2008/ dolfijnen-Archief

We begonnen met de opening. Bijna iedereen was er, maar ik was te laat met Mirte, Shaya en Tyra.

We duwden met zijn allen de boten naar het water en gingen varen. We gingen naar een grote waterplas. Daar speelden we een spel dat we alle ballen het water in moesten gooien behalve de gele. Dan moest iedereen die in een groene boot zat de kleur ballen ophalen van de emmer die ze mee hadden, terwijl de rode boot probeerde in iedere boot 2 gele ballen te gooien. Als er in een groene boot 2 gele ballen lagen dan was die boot uitgeschakeld. En als je alle ballen van je eigen kleur had verzameld mocht je niet meer afgegooid worden. De eerste keer hadden wij verloren, de tweede keer gewonnen en de derde keer weer verloren en de vierde keer weer gewonnen.

Toen gingen we uit de boten en gingen we het smokkelspel spelen. Dan moest je proberen een leven over te brengen van de ene leiding naar de andere leiding. Onderweg kon je getikt worden door de tikkers en dan moest je je leven inleveren.

Toen voeren we weer terug naar de botentrailer en toen gingen we de boten schoonmaken met een emmer water en een sponsje en een doekje.

Toen waren de ouders er al en gingen we naar het clubhuis zonder de boten. Daar gingen we sluiten en naar huis en de botentrailer werd later nog door de leiding opgehaald (denk ik).