eelco/ juni 21, 2008/ dolfijnen-Archief

Vandaag hadden we kano-instructie met de nieuwelingen. We begonen met het leren peddelen en het stopt-af. Daarna moest ik met drie andere dolfijnen even een spelletje doen terwijl de rest even trefbal deed geloof ik. Het spelletje ging zo: steeds stond iemand achteraan in een rijtje. Dat rijtje stelde een kano voor. Marjolein gaf wat opdrachten die je (als achterste) moest uitvoeren. Als je daarmee klaar was schoof je een plekje naar voor.
Toen we klaar waren gingen we het water op. We voeren naar de plas en deden het spelletje waterbasketbal. De bedoeling was dat je de bal in een basket gooide maar als je de bal had mocht je niet varen. Dus steeds overspelend moest je zien te scoren. De leiding vond dat het te lang duurde dus begonnen we met een quiz. Als je het antwoord wist moest je vooruit peddelen en de Urkel (leidingboot) aantikken. Als je de eerste was mocht je het antwoord zeggen, was het goed dan kreeg je een punt. Wie de meeste punten had, had gewonnen. Maar ook dit duurde te lang en gingen we het anders doen. Je lag nu met de punt bij de Urkel en als de achterste het wist dan moest hij/zij naar voorkomen en Chris aantikken. Had je het goed, dan kreeg je een punt. Ook hier won je met de meeste punten. Wij hadden er 2.
Daarna gingen we naar het clubhuis toe en deden we het krokodillenspel. De bedoeling was dat je de krokodil (4 mensen in een rijtje) op de achterkant raakt. Dan was de krokodil af en kwam er een nieuwe. Hierna sloten we de opkomst en gingen we naar huis toe.

logboek image 2008-07-06_04-27_P1010354.jpg logboek image 2008-07-06_04-27_P1010367.sized.jpg