eelco/ augustus 12, 2000/ loodsen

Tring…. De wekker gaat. Het is kwart voor negen. We hebben afgesproken om er om 9 uur met z’n allen uit te gaan. Dit lukt makkelijker, dan dat ik van te voren had verwacht. Om 10 uur zijn alle spullen ingepakt en gaan we ontbijten. Hierna varen we rustig naar het clubhuis.

We zijn net iets te vroeg…dus maken we de boten in orde en wachten we op Ivan’s moeder.

De boten worden goedgekeurd en we kunnen op weg naar huis. Aan de ene kant vindt ik het jammer om naar huis toe te gaan want ik heb een onwijs gave week achter de rug gehad, maar aan de andere kant vindt ik het ook wel weer een heerlijk idee om lekker te kunnen douchen, toiletteren en in bed voor de tv in slaap te kunnen vallen.

Niemand weet eigenlijk precies hoe we terug naar huis moeten rijden. We besluiten om via de Afsluitdijk te gaan. We zijn op de heenweg een bordje Amsterdam via de Afsluitdijk tegengekomen en besluiten om hier naar toe te rijden en deze weg vervolgens te volgen. Op de rotonde komen we eerst een bordje richting Amsterdam tegen en dit volgen wij (de auto van Aranka en Ivan). Bas gaat netjes, zoals afgesproken, het bordje Amsterdam via Afsluitdijk volgen. En toen zaten we dus niet meer op dezelfde weg. Oeps foutje! Bij een benzinepomp hebben we gewacht totdat Bas weer bij ons was. Daarna vervolgden wij onze weg naar Delft.

Onderweg kwamen we een vrachtauto tegen die Aranka naar de andere rijbaan drukte, waarop de auto achter haar vol op haar rem moest gaan staan. De mevrouw achter het stuur keek niet echt blij…

Rond vier uur waren we weer terug in Delft. Snel alle spullen opgeruimd en de laatste foto’s gemaakt. Deze zijn gelijk door weg gebracht naar de Deko in de hoop dat ze nog voor vijf uur ontwikkeld konden worden. Helaas…… ze wilden het zelfs niet doen toen ik met een heel lief en smekend gezicht op m’n knieën voor de balie zat (grapje hoor). We zullen tot maandag moeten wachten.

Groetjes,