eelco/ augustus 6, 2000/ loodsen

Wat een feestelijk kamp, tot nu toe dan J

Volgens mij wordt het dé hele week best wel een succes. Iedereen is leuk op elkaar ingespeeld en heeft er zin in…

Vandaag de rustdag (zondag dus). Echt rustig was het niet, maar dat is het eigenlijk nooit. Wel lekker dat we het de hele week gewoon legaal over sex kunnen hebben J

Toen we opstonden was er een lekker zonnetje, dus snel opgeruimd en op weg. We hadden een leuke bootindeling. Een “PootBoot” (Bas, Ivan en ik), een “ParenBoot” (Chris & Aranka, Mark & Marijke) en een “OverigenBoot” (Corina, Dav, Jorg).

Ik heb geen idee waar we allemaal geweest zijn, maar we hebben best een behoorlijk stukkie gezeild. Ik zat uiteraard op de PootBoot, dus heb lekker de hele dag zitten kijken naar alle gezellige mannen/jongens die hier rondlopen, -zwemmen en –zeilen. Vooral die ene gozer op Bootje 422!!! 😉 (Als jij dit was en je leest dit op onze site: Rudi21.cu2.nl) J

Om ongeveer 16.30 uur kwamen we aan op ons nieuwe grasstrookje. Beetje winderig, maar wel leuk. Er ging gelijk weer iemand weg toen wij aankwamen :-)) Lekker rustig dus J

De Suzi Wan bami was een absolute feestelijkheid.

– “Hé Menthal Theo, het is hier gezellig!”

– “Laat je tieten ‘ns zien!!”

– “O.K.!!”

Vanavond hopelijk weer programma, ik ben benieuwd welke soort sex we gaan behandelen…. Het weer is ineens een stuk minder, maarja, komt wel weer goed.

Ik ben bang dat ik er van de week ineens helemaal door heen zit, maar tot nu toe heb ik het nog behoorlijk naar m’n zin… Als het weer maar lekker blijft, dat scheelt al…

Die Alwin van Bas is trouwens volgens mij wel lachûh J) Ga ik maar eens bellen LOL zal Bas leuk vinden J)))

Ik geloof dat ik er wel weer klaar mee ben. Ik ga ff wat mensen bellen (als het programma dat toelaat…..

-xx-