eelco/ december 31, 1999/ loodsen

Het begon allemaal half 1999 toen de Stam op het idee kwam om het millenium met z`n allen bij elkaar te vieren. Het zou in het kruithuis moeten gebeuren, want dan zou het helemaal gerestaureert zijn en dus klaar.
Maar een paar maanden van tevoren kwamen we er toch wel achter dat dit niet zou gebeuren dus moest het ergens anders worden. Ruurd zijn huis was een mooie optie en al snel werd er een organisatie-team opgezet bestaande uit Ruurd, Marijke en David.
Er werden uitnodigingen gemaakt en iedereen kreeg er een binnen en moest daarop zijn naam invullen, maar ook of je kwam en welke act je ging doen. Act? ja, een act, want er was verzonnen dat iedereen een act moest gaan doen en dat mocht van alles zijn, van zingen tot moppen vertellen.
Ook moesten we in gala komen, dus de mannen in 3d en de vrouwen in jurk.
De boodschappen werden gedaan en alles was dus ingekocht. Ook werd er nog even wat versiering gekocht en de 3d pakken en jurken werden of gekocht of uit het stof getrokken.

De avond was aangebroken. We moesten er om 8 uur zijn en iedereen druppelde binnen. Toen iedereen er was begonnen we met een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk oliebolletje of appelflapje. Lekker praten kijken hoe iedereen er uitzag en nog meer lachen en babbelen.

Daarna was het tijd voor de acts. David begon met een topact, een imitatie van Britney Spears. Dus als vrouw verkleed met een zilver jurkje aan en hoge laarzen en een donker blonden pruik. iedereen kwam niet meer bij van het lachen maar hij deed het perfect. Daarna was Bas en Anne aan de beurt. zij deden het bekende nummer van Grease. heel charmant, Anne met een peuk in der mond en bas met een trui om zijn nek.
Daarna was het tijd voor de A-Teens, dat werd nagedaan door Chris, Aranka, Marijke en Mark. Ze deden het welbekende nummer super-trooper en dan met een beat. De pasje waren (duidelijk te zien ) goed geoefend. En de kleding was ook goed op elkaar aangepast.
Daarna kwam Ivan en David met het nummer van Acda en de Munnik met het Regent Zonnestralen.
Ivan met de gitaar en David het meeste playback werk op een stoel. Lekker meedoen met z’n allen.
Daarna kwam Rob(broertje van Marijke)met een nummer van Bush. Stoer met zonnebril en gitaar en dat ging er hard tegenaan.
Daarna was het tijd voor The Phantom of the Opera nagedaan door Ruurd en Barbera(zus van Mark). Ruurd met de trouwjurk van Mark zijn moeder aan in en opblaasboot en Barbera met een half masker op en cape en roeistok in der hand daarnaast en dan ook nog playbacken. Dit was zeer leuk en we hebben er ook hard om moeten lachen.
We waren klaar en ondertussen was de tafel goed gedekt met stokbrood, kaasjes, salade en nog veel meer. Dus ook dat was weer een herlijkheid. Nog even een beetje babbelen en daarna de tv aan, vuurwerk pakken en de champgne flessen en glazen klaarzetten.
Toen