Michael Pauli/ mei 31, 2020/ dolfijnen, nieuws

Afgelopen weekend zouden we met de dolfijnen op ons jaarlijks Pinksterweekend gaan maar door de huidige omstandigheden was dat niet mogelijk… maar dat hield ons niet tegen om een super lange PinkSPEURtocht te organiseren.

De dolfijnen begonnen op de Dillenburg met een speurtocht waarbij ze 3 verschillende routetechnieken moesten gebruiken om de juiste route te lopen door de Delftse Hout; kruispunten, pijltje bolletje èn de gevreesde Strippenkaart. Onderweg moesten ze ook de juiste foto van Merel en Orlin bij het juiste kruispunt plaatsen, dit bleek toch vrij moeilijk want alle bomen leken best wel… op de andere bomen.

Aan het einde van de speurtocht eindigde de dolfijnen bij de sluis waar de kano’s klaar lagen om een grote tocht door de grachten van Delft te gaan maken. We zijn door de lange, kleine, hoge en hele smalle tunnels in de stad gevaren en hebben alle nesten ontweken.

Aan het einde van de dag was iedereen vermoeid maar zeer tevreden, volgend jaar gaan we weer op het èchte pinksterweekend.