eelco/ december 16, 2015/ nieuws, waterscouts

Na het wekelijkse onderhoud en de lunch begon het kerstweekend van de Waterscouts. Er waren duistere figuren gesignaleerd bij Knus en zij vroegen om de Waterscouts.

De Don heeft de Dillenburg gevonden en er is werk aan de winkel. De onderwereld in het klein bevind zich in de Delftse Hout. Vanaf een centrale plek stuurt de Don de Waterscouts naar Chinatown om pakhuizen van concurrenten af te branden, naar Little Italy om de glazen van om de schik erin te houden en Downtown worden functionarissen omgekocht. Simpelweg alles om zijn imperium te behouden en uit te breiden.

Hierna mochten de Waterscouts hun bed uitleggen en was er tijd om eventjes van de rust te genieten. In de keuken werd gezwoegd en gezweten voor een waar kerstdinér. Tegen half 7 werd er in een gezellig verlicht Beverlokaal gedineerd in het net (pak, jurk of voor sommigen een schoon shirt). Het menu bestond uit bruschetta, spaghetti bolognese en zelfgemaakte brownie.

Na opgeruimd te hebben werden de deuren van het casino geopend waar het eerder verdiende geld witgewassen kon worden en de staf rijk kon worden van het vergokte geld van de scouts.

Het avondprogramma bestond uit een dropping. Jorg en Yuri (Joeri) werden de scouts per bak op een onbekende plek achtergelaten. Voor hen het doel om veilig terug te keren, wat ze ook allen lukte. Ook Nahuel heeft zijn nachtelijke wandelingetje overleefd.

Zondagochtend werd er uitgeslapen, hoewel niet alle scouts dit zo ervaarden. Met wat moeite zat uiteindelijk iedereen aan het ontbijt met kerststol, eieren en beschuitjes. Van de Don kregen ze de opdracht om een moord te plegen waarbij slachtoffer, methode en plaats nog onbekend waren (een omgekeerd Cluedo). Aan het einde van de ochtend knuffelde Anne, Iona, Lucas en Nathalie de wapenhandelaar Gerard Anton dood.

Na een korte doch smakelijk lunch werd er om Gerard Antons erfenis gestreden in een vorm van levend kwartetten en in zijn nagedachtenis levend airhockey gespeeld.

Zonder iets te zeggen verdween de Don weer, misschien dat hij in het nieuwe jaar zijn gezicht nog eens laat zien

 

Al met al een leuk weekend, zowaar met fotobewijs. Voor meer verhalen, vraag het de Waterscouts.

 

Fotos… Die zijn hier te vinden.