Voor oud leden en oudere leden heeft de groep diverse archieven beschikbaar om zo maar eens door te kijken op een regenachtige zondagmiddag.

Foto en media archief Dolfijnen 2004-2009

Toen de groep rond 2005 de overstap maakte van (land)welpen naar dolfijnen heeft deze speltak enige jaren een eigen website / domeinnaam gehad. Op dit adres zijn nu nog digitale versies van de archief DVD’s te vinden. Het materiaal is vrij voor eigen gebruik. Voor publicatie graag contact opnemen met het groepsbestuur.

Foto archief Scouting WdZ 1970-heden

Dit omvangrijke archief vind zijn oorsprong in de voorbereidingen voor het 60 jarig jubileum van de groep. Toen hebben een aantal mensen o.a. dia archieven gedigitaliseerd. Daarnaast is vanaf die tijd al het foto materiaal wat beschikbaar werd gesteld door leiders verzameld. Dit heeft een piek gekend tussen 2005-2010. Van die laatste jaren is erg veel materiaal waar eigenlijk nog wat in geschoond zou moeten worden. Gaat gebeuren, ook op zo’n regenachtige zondagmiddag.

Bij dit archief is verder geen begeleidende tekst mogelijk. Alles staat gerangschikt op decennium en is vrij te downloaden voor eigen gebruik. Voor gebruik in publicaties gaarne contact opnemen met het groepsbestuur.