Michael Pauli/ juni 10, 2018/ dolfijnen, nieuws

De avonturen van Kapitein Dolfijn.

Met Pinksteren zijn de Dolfijnen weer een weekend op kamp geweest! Deze keer naar Mijnsheerenland aan de Binnenbedijkte Maas. Nadat de ouders weer naar huis waren vertrokken kwam er een hele speciale gast langs. Deze man bleek de befaamde Kapitein Dolfijn te zijn. Hij wilde graag dat de Dolfijnen hem zouden helpen met zijn ontdekkingsreizen rond de wereld. We zijn meteen voor hem op weg gegaan via Frankrijk en Spanje, waar we hebben geleerd over de taal en geschiedenis aan de hand van verschillende spellen.

Om nog meer landen te bezoeken hebben we de volgende dag de Aziatische landen bezocht. Hierleerden we met stokjes eten, hoe we een ninja moesten zijn, en hebben we verschillende vlaggen en landen leren kennen. Deze dag aten we natuurlijk nasi, die we cadeau hadden gekregen van Dol Fin, de Aziatische vriend van Kapitein Dolfijn.

We sloten het weekend af met een bonte avond in typische Western-stijl, gezien we deze dag bezoek kregen van Steve de Scowboy.

Al onze informatie hebben we doorgegeven aan de kapitein, die ons beloofd had dat hij een goed woordje voor ons zou doen bij de koning. Jammer genoeg bleek hij toch te lui te zijn om onze reistips op te volgen.

Bij het afsluiten van het weekend hebben we zelfs nog zeven van onze leden kunnen feliciteren met het halen van hun kano-insigne.
Hopelijk wordt ook het zomerkamp weer zo’n groot succes!